Restaurant Leonardo wil u graag verrassen.

In het hartje van Playa Albir

Sinds 1 mei 2012  is Brasserie Leonardo overgegaan in  Nederlandse handen. De opening vond plaats op 1 juni 2012. Brasserie  Leonardo ligt in het midden van Playa Albir op de befaamde Bulevard de Los Musicos,  Resia is uw Nederlandse chef,Gezellig interieur met oog voor detail.

A la carte kunt u bij ons goed terecht, aangezien wij een uitgebreide keuze voor u hebben in voorgerechten, maaltijd salades, visspecialiteiten zoals Noordzee tong, Noordzee scholfilet,  vleesgerechten, kindermenuís en voor de echte liefhebber hebben wij onze heerlijke pasta's. Desserts  en koffie zijn  bij ons een belangrijk onderdeel voor een goede afsluiting van een  heerlijke lunch of diner.  En natuurlijk hebben wij ook het Belgische stoofvlees op de kaart staan, want daar is iedereen dol op. Jan de vorige eigenaar (wij Nederlanders zeggen onze zuiderbuur) heeft zijn grootmoeders recept uit handen gegeven..


Ook buiten is het aangenaam toeven. 
Het terras is volledig vernieuwd met comfortabele tafels en stoelen, sfeervolle kaarsen, en extra parasols.

Het terras geeft plaats aan  32 personen en u kijkt uit op de meest groene boulevard van de Costa Blanca; Ook buiten is sfeerverlichting en is het terras van  muziek voorzien. 

 

Samenvatting van wat Leonardo u te bieden heeft.

- Informele en vriendelijke bediening

- Menukaart met aandacht voor de prijs/kwaliteits-verhouding.

- 3 gangen menu inclusief 1/2 fles huiswijn en brood en alioli  vanaf 11,95 euro. 

- Zeer centrale en rustige ligging in Albir aan het park van de Bulevard de los Musicos.

- Comfortabele en rustgevende inrichting in een geklimatiseerde ruimte.

- Ruim terras met sfeerverlichting en achtergrondmuziek